18 januari 2016

Even voorstellen…

Momenteel is onze collega Karin Peeters aan het genieten van haar wel verdiende zwangerschapsverlof. Tijdens haar verlof worden haar taken overgenomen door Bianca Elbers. Hieronder stelt zij zichzelf even voor:

Ik ben Bianca Nathalie Elbers. Ik ben 47 jaar en met mijn man en 2 kinderen woon ik sinds 2003 in Westeremden. Van oorsprong ben ik opgeleid als architect, maar al sinds 20 jaar ben ik werkzaam als adviseur bij profit en non-profit organisaties op het gebied van stedenbouw, landschap, openbare ruimte en kunst. Ik heb gewerkt aan diverse projecten van uiteenlopende aard en schaalniveau, zowel in stedelijke gebieden als in landelijke omgevingen.

Het landschap in al haar aspecten is voor mij de inspiratie en onderlegger voor ruimtelijke ontwikkelingen. Het landschap is vol van verhalen, die een band scheppen tussen een plek en haar bewoners. Deze verhalen vormen de context van het individu, de groep en het landschap in tijd. Elk landschap heeft daarmee een reële, potentiële vorm: wat is, wat is geweest en wat zal zijn en wat geweest had kunnen zijn. Als bewoner van een oud kerkje in Westeremden ondervind ik deze gelaagdheid dagelijks in mijn directe omgeving. Dit maakt dat ik een speciale band heb met het Groninger landschap, haar erfgoed en bewoners. Essentieel voor mij is het inspirerend samenwerken aan opgaven om verbindingen te kunnen maken en om belangen bij elkaar te brengen.

Ik kijk er nu naar uit mijn kennis, ervaring en energie ten volle in te zetten voor de kwaliteiten van het mooie Groningerlandschap.

Mijn passie ligt verder in het creëren van ruimte, het scheppen van relaties, mensen bemoedigen, iets moois vormgeven en onze leefomgeving en het leven aangenamer te maken.

 

foto Bianca