11 januari 2021

Even voorstellen: Jurryt van der Sluis

Tot en met eind april doe ik, Jurryt van der Sluis, mijn afstudeerstage bij Libau. Ik ben 22 jaar en studeer Built Environment aan de Hanzehogeschool, waarbij ik heb gekozen voor de richting Ruimtelijke Ontwikkeling.

Onder begeleiding van Eefje van Duin en Arnoud Garrelts ben ik sinds oktober bezig met mijn stage, waarbij de boerderijvisie Oldambt centraal staat. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een interactieve kaart, waar op grote schaal en op erfniveau naar de boerderijen in Oldambt gekeken kan worden. Hiervoor doe ik onderzoek naar de gegevens van deze boerderijen (WOZ waardes, oppervlaktes, etc.) en thema’s die spelen in Oldambt en verwerk ik die samen in een interactieve omgeving.

Ik ben geboren en getogen in de stad, waardoor ik de stad op mijn duimpje ken. Naast mijn opleiding ben ik lid van de communicatiecommissie van Donar, met gemiddeld 3000 – 3500 bezoekers dé basketbaltrots van Nederland. Met deze commissie verzorg ik o.a. de social media, site, livestreams, en / of persberichten.

In verband met het coronavirus zal ik natuurlijk niet vaak in het pakhuis te vinden zijn, maar ik ben natuurlijk wel bereikbaar: mailen kan via vandersluis@libau.nl