14 oktober 2020

Even voorstellen: Remco den Besten

Het aankomende half jaar (oktober tot mei) loop ik, Remco den Besten, stage bij Libau. Ik ben vierdejaars student Built Environment aan de Hanzehogeschool Groningen, major Ruimtelijke Ontwikkeling.

Onder begeleiding van Eefje van Duin neem ik de diverse adviesprocessen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling onder de loep en onderzoek ik daarin de rol van Libau. Dit doe ik onder andere door mee te draaien in een project in Oldambt, maar ook doe ik marktonderzoek naar wat onze zusterorganisaties in het land doen en kijk ik naar wat andere commerciƫle marktspelers doen. Vervolgens weeg ik toekomstige ontwikkelingen af (als de Omgevingswet) en ga ik Libau adviseren hoe hun adviesproducten in te richten om klaar te zijn voor de toekomst.

Zelf ben ik in Amersfoort geboren en opgegroeid. Voor mijn opleiding heb ik de stap naar Groningen gemaakt en ben ik op kamers beland. Ik ben actief bij een plaatselijke voetbalvereniging en speel geregeld een potje pool tegen mijn vrienden. Verder vind ik het leuk om het huis uit te gaan en te wandelen.