14 november 2022

Even voorstellen: Simone Heidema

We willen haar gewoon niet missen, dus terug van weggeweest: Simone Heidema!

Eerder dit jaar namen we afscheid van haar na een stageperiode bij Libau, maar nu is ze bij ons aan het werk. Dus een hernieuwde kennismaking.

“Mijn naam is Simone Heidema en ik ben 21 jaar. Mijn hele leven woon en studeer ik al in de mooie stad Groningen. Afgelopen jaar heb ik mijn afstuderen succesvol afgerond bij Libau en over een half jaar mag ik mijn diploma in ontvangst nemen in de richting Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Hanzehogeschool.”

“Tijdens mijn afstuderen heb ik kennis gemaakt met verschillende advies-, teken- en ontwerpopdrachten. Ik heb hier veel kennis en vaardigheden opgedaan en met veel enthousiasme ben ik in september begonnen als Junior Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit binnen het Team Ruimtelijke Kwaliteit van Libau.”

“In deze functie houd ik mij bezig met het ondersteunen van mijn collega’s in verschillende advies- en ontwerpopdrachten. Deze functie is een mooie kans voor mij om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en mij alvast te oriënteren op mijn toekomst.”