14 oktober 2020

Even voorstellen: Yaron Heeren

Mijn naam is Yaron Heeren, ik ben 22 jaar en studeer Built Environment in de richting Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Hanzehogeschool Groningen.

Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding en dat betekent: afstuderen. Van begin oktober tot eind april ga ik een ontwerpproces volgen binnen Libau in het gebied Bad Nieuweschans. Binnen Bad Nieuweschans mag ik onderzoek doen naar een herstructurering met extra aandacht voor klimaatadaptatie.

Ik vind het ontzettend waardevol dat ik de kans krijg om bij Libau een kijkje te nemen in het werkveld en mij te kunnen specialiseren in wat ik echt interessant vind. De kennis die ik opdoe bij Libau ga ik inzetten voor mijn afstudeeronderzoek en ook later in het werkveld.

Ik ben al 22 jaar een echte trotse Stadjer en ken de stad en provincie Groningen erg goed. Binnen mijn opleiding ben ik penningmeester bij de Activiteitencommissie van studievereniging Hestia. Naast mijn studie ben ik actief op zaterdag als assistent-scheidsrechter bij de KNVB. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan voetballen bij mijn club GVAV-Rapiditas, afspreken met vrienden en gamen voor ontspanning.