16 juli 2019

Jaarverslag 2018

Het Libau jaarverslag 2018 is uit. In dit jaarverslag kunt u zien hoe veelzijdig de opbrengsten kunnen zijn van het werken aan ruimtelijke kwaliteit. De meerwaarde, die ontstaat als het lukt om onze expertise te kunnen verbinden met de ambities en belangen van gemeenschap, burgers en maatschappelijke groeperingen.

Hieronder kunt u ons jaarverslag doorbladeren. Tevens is ons jaarverslag (hier en bij publicaties)te downloaden. In dit jaarverslag staat vermeld waar wij ons zoal mee hebben beziggehouden. Daarnaast is een aantal zeer lezenswaardige interviews met bevlogen mensen uit heel andere ‘takken van sport’ in dit inspiratiedeel opgenomen. Mensen, die – ieder op zijn of haar eigen wijze – met passie vertellen hoe groot de betekenis van cultuurhistorie en ruimtelijke identiteit en kwaliteit in hun dagelijkse bestaan is.  Ook hebben wij voor alle door ons geadviseerde gemeenten een kaart  gemaakt, waarop met name de welstands- en monumentenadviezen in beeld zijn gebracht. De kaarten van de betreffende gemeenten in Groningen en Drenthe kunt ook downloaden. Deze downloads betreffen lage resolutie pdf’s. Mocht u een hogere resolutie wensen dan kunt u contact met ons opnemen.

Werken aan de kwaliteit van onze omgeving, in ons geval in de provincies Groningen en Drenthe, is het verhaal vertellen van verleden en heden en een pad maken naar de toekomst.

Wij hopen dat u het jaarverslag net zo inspirerend vindt als wij! En mocht u naar aanleiding van het jaarverslag vragen hebben of graag met ons in gesprek gaan dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Jaarverslag-Libau-digitaal-2018

 

 

Groninger gemeenten Drentse gemeenten
Appingedam Aa en Hunze
Bedum Borger-Odoorn
De Marne Emmen
Delfzijl Hoogeveen
Eemsmond Midden-Drenthe
Grootegast Noordenveld
Haren Tynaarlo
Leek
Loppersum
Midden-Groningen
Oldambt
Pekela
Stadskanaal
Ten Boer
Veendam
Westerwolde
Winsum
Zuidhorn