30 juni 2020

Jaarverslag 2019

Het is met plezier dat wij ons jaarverslag van 2019 presenteren. Met plezier, omdat het laat zien hoe veelzijdig en groot de opbrengsten kunnen zijn van het werken aan ruimtelijke kwaliteit. De meerwaarde, die ontstaat als het lukt om onze expertise te kunnen verbinden met de ambities en belangen van gemeenschap, burgers en maatschappelijke groeperingen.

Met plezier ook, omdat ons jaarverslag een aantal zeer lezenswaardige interviews bevat met bevlogen mensen uit heel andere ‘takken van sport’. Mensen, die – ieder op zijn of haar eigen wijze – met passie vertellen over hun ruimte-gerelateerde zoektocht naar een duurzame samenleving. Van rijksbouwmeester tot bijzondere ‘gewone’ burgers. Waard om gelezen te worden, waard om als inspiratiebron te gebruiken.

Werken aan de kwaliteit van onze omgeving, in ons geval in de provincies Groningen en Drenthe, is daarmee niet alleen het verhaal vertellen van verleden en heden, maar ook en juist van hoe een weg te bereiden naar de toekomst.

Wij nodigen u uit u te laten inspireren door dit jaarverslag. En weet dat wij ook graag onze ervaring en kennis blijven inzetten voor uw gemeente of gemeenschap. Naast het ‘jaarverslag 2019’ hebben wij ook voor alle door ons geadviseerde gemeenten een zogenaamd ‘gemeentelijk jaarverslag’ gemaakt.

Hieronder kunt het algemene jaarverslag in zien.

Het ‘jaarverslag 2019’en de ‘gemeentelijke jaarverslagen’ zijn via onderstaande links in te zien of te downloaden.

Klik hier voor ons algemene jaarverslag.

Klik hier om ook de gemeentelijke jaarverslagen te downloaden

JaarverslagLibau-2019EX-BeeldendeZaken