15 juni 2018

Kiek oeze Streek – Midden Drenthe

Libau en Welzijnswerk Midden-Drenthe ondersteunen het Dorpen Overleg Midden-Drenthe bij het project Kiek oeze Streek. Met dit project worden aan de hand van verhalen van bewoners bijzondere panden en plekken in een voorbeelddorp in kaart gebracht.

Op 14 juni vond in ’t Mummelhuus te Klatering een bijeenkomst plaats. Er is informatie uitgewisseld tussen de projectgroep (met daarin bovengenoemde partijen aangevuld met medewerkers van de gemeente) en de dorpen om te peilen waar de dorpen mee bezig zijn en of zij interesse en mogelijkheden hebben om aan de slag te gaan met dit project. Op basis van de uitkomsten wordt in juli door de projectgroep een keuze gemaakt voor het KIEK-dorp. Na de vakantie gaan we starten en naar verwachting is voor de zomer van 2019 het project afgerond en sluiten we af.

Kiek oeze Streek is mogelijk gemaakt door de gemeente Midden-Drenthe en de provincie Drenthe. Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Tim Willems-Kruize, atelierleider Team Ruimtelijke Kwaliteit van Libau.

 

Kiek Oeze Streek

Foto: Libau