8 mei 2024

Libau vestigt zich ook in Assen

Sinds kort heeft Libau zich ook in de Drentse Zaak gevestigd. De Drentse Zaak zit in een rijksmonument uit circa 1880 in het centrum van Assen aan de Beilerstraat 24. Libau heeft hier een vaste plek direct links naast de hoofdingang. Op deze plek vergadert de Adviescommissie voor Omgevingskwaliteit voor Drentse gemeenten. Tot nu toe vonden deze vergaderingen in het Asser stadhuis plaats. Ook voor andere vergaderingen en overleggen zitten we nu dichter bij onze opdrachtgevers uit de publieke sector in Drenthe. Maak daarvoor gerust een afspraak met één van onze medewerkers.

De Adviescommissie voor Omgevingskwaliteit voor Drentse gemeenten zal afwisselend in Emmen, alsook in De Drentse Zaak in Assen gaan vergaderen. Voor zowel gemeenten in de provincie Groningen als in Drenthe faciliteert Libau de Adviescommissies voor Omgevingskwaliteit. In de adviescommissies zitten deskundigen op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschap en erfgoed. Indien gewenst kan extra expertise worden ingezet op het gebied van archeologie en duurzaamheid.

De nieuwe locatie is goed bereikbaar, ligt centraal in Assen op loopafstand van het station en beschikt over parkeergelegenheid aan de voorzijde. Mochten er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn, dan wordt geadviseerd om gebruik te maken van de dichtstbijzijnde parkeergarage Drents Museum aan de Torenlaan 18, 9401 HR Assen (op ongeveer 5 minuten lopen van de Drentse Zaak.)

Nieuwsgierig naar onze nieuwe vestiging of kennismaken?

Libau
De Drentse Zaak
Beilerstraat 24
9401 PL  Assen