2 juli 2020

Nieuwe directeur

 

Libau, de adviesorganisatie voor cultureel erfgoed en omgevingskwaliteit in de provincies Groningen en Drenthe en de Monumentenwacht Groningen, beide gehuisvest in Pakhuis Libau in Groningen, zoeken een nieuwe directeur-bestuurder.

Na zo’n 10 jaar met veel liefde en plezier werkzaam te zijn geweest voor beide organisaties, heeft de huidige directeur-bestuurder, Theo Hoek, besloten het stuur over te dragen aan een opvolger om deze organisaties verder te begeleiden in inhoud en ontwikkeling. En daarmee ook zichzelf meer ruimte te geven voor een andere invulling van zijn tijd.

De Raad van Toezicht van beide organisaties heeft besloten voor de werving en selectie van kandidaten een ondersteunend bureau in te schakelen. Informatie over de vacature en de procedure is te vinden op hun site: https://www.talent-performance.nl/vacatures/directeur-bestuurder-libau-en-monumentenwacht/

Wilt u meer weten over Libau, Monumentenwacht Groningen en de functie van directeur-bestuurder dan kunt u ook bellen met de huidige directeur-bestuurder, Theo Hoek. U kunt hem bereiken via 06 31936534 of hoek@libau.nl.