19 januari 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst Vereniging Groninger Monument Eigenaren

Het Erfgoedloket Groningen heeft zichzelf gepresenteerd aan een groep van nagenoeg 100 bewoners van het aardbevingsgebied in Groningen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Vereniging Groninger Monument Eigenaren.

Nu het Erfgoedloket sinds januari 2018 volledig operationeel is, konden we direct de website, onze Facebook pagina en ons Twitter-account lanceren. We waren dan ook er blij met de uitnodiging van de Vereniging!

Belangrijkste onderdeel van de avond was het beantwoorden van vragen. En die waren er genoeg: over schadeprocedures, versterking, maar ook over vergunningen, onderhoud, het verschil tussen karakteristiek en gemeentelijk monument, en financieringen.

Gelukkig hadden we vraagformulieren meegenomen, zodat eigenaren die wegens grote drukte niet hun vraag konden stellen, wel hun vraag voor het Erfgoedloket konden achterlaten.

Heeft u ook vragen voor het Erfgoedloket? Neem dan contact met ons op: info@erfgoedloketgroningen.nl, 050 313 27 09 of via social media @ErfgoedloketGn. En neem vooral ook een kijkje op onze website: www.erfgoedloketgroningen.nl.

VGME