9 juli 2018

Jaarverslag 2017

Het Libau jaarverslag 2017 is uit. In dit jaarverslag kunt u zien hoe veelzijdig de opbrengsten kunnen zijn van het werken aan ruimtelijke kwaliteit. De meerwaarde, die ontstaat als het lukt om onze expertise te kunnen verbinden met de ambities en belangen van gemeenschap, burgers en maatschappelijke groeperingen.

Hieronder kunt u ons jaarverslag doorbladeren. Tevens is ons jaarverslag (hier en bij publicaties)te downloaden. Naast het algemene jaarverslag (het inspiratiedeel) hebben wij ook gemeentelijke kaarten gemaakt, waarop met name de welstands- en monumentenadviezen in beeld zijn gebracht. De kaarten van Groningen en Drenthe kunt ook downloaden. Hieronder vindt u ook de afzonderlijke kaarten per gemeente. Deze downloads betreffen lage resolutie pdf’s mocht u een hogere resolutie wensen dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Wij hopen dat u het jaarverslag net zo inspirerend vindt als wij! En mocht u naar aanleiding van het jaarverslag vragen hebben of graag met ons in gesprek gaan dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Groninger gemeenten Drentse gemeenten
Appingedam Aa en Hunze
Bedum Borger-Odoorn
Bellingwedde Emmen
De Marne Hoogeveen
Delfzijl Noordenveld
Eemsmond Tynaarlo
Grootegast
Haren
Hoogezand-Sappemeer
Leek
Loppersum
Marum
Menterwolde
Oldambt
Pekela
Slochteren
Stadskanaal
Veendam
Vlagtwedde
Winsum
Zuidhorn